Julekonsert Kopperå 19/12/23

Hjertelig velkommen til julekonsert i Kopperå Kapell! La klangen av harpa, bandoneonet og hornet ta deg med, og finn juleroen. Med både kjente og kjære julesanger og skjulte perler i originale arrangementer blir dette en nydelig ettermiddagskonsert.

Utøverne
Rett fra konserter i Tyskland og Nederland vil Julie & Andreas med denne konserten avslutte sin julekonsert-turné. Søskenparet har vært “Kopperåbøgg” i opp i mot 2 år og stortrives med det! De har med seg Lena Wik på valthorn. Lena har arbeidet i flere av landets store orkestre, og spiller til vanlig i tenThing Brass Ensemble under ledelse av Tine Thing Helseth. Julie, Andreas og Lena har spilt julekonserter sammen Trondheim i over 10 år, og nå ønsker de å skape en julekonserttradisjon i Kopperå.

Dato: 19. desember
Konsertstart: kl 19:00
Dørene åpner: 18:30
Inngang: kr 200,-

Velkommen
... til PSYMPHA Records sin nettbutikk. Her kan du finne konsertbilletter, CDer og vinyler av våre artister.
Siste
utgivelse:
Image

Fyr · Φάρος (ArtyFact | physical)

Legg i kurv
Konsertbilletter
Image

Ensemble Phos | Hos Arne 12/5/22

Ensemble Phos er en unik musikkopplevelse med keltisk harpe, bandoneon og det sjeldne instrumentet tarhu. Ensemblet består av greske Michalis Cholevas og søskenparet Julie og Andreas Rokseth. På denne konserten er ensemblet også utvidet med jazzpianisten Maren Selvaag. Gjennom to kunstneropphold ble musikerne inspirert av historier fra kysten av Norge og Hellas, om havet, folket og lyset i nord og i sør. Resultatet er det emosjonelle verket «Fyr · Pharos», en musikalsk interkulturell dialog mellom Norge og Hellas. Samspillet beveger seg i et kammermusikalsk landskap mellom keltisk folk, klassisk ottomansk musikk og argentinsk tango.

Dato: 12/5/2022
Klokkeslett: 19:00

Våre album
Image
Sildring (digital singel)
kr 25,-
Image
Havstrøm (digital singel)
kr 25,-
Image
Fyr · Φάρος (ArtyFact | physical)
kr 180,-
Image
With the Sky in our Hands – the tangos (CD)
kr 150,-
Image
ENE Sildring (LP)
kr 250,-
Image
ESTACION SAN TELMO (CD)
kr 120,-
    Se handlekurv